Klubbmesterskap 2011 - Hvem blir Stormester?

Klikk på emblemet for påmelding!

Resultatlister:
Del 1 Terrengløp
Del 2 Temposykling
Del 3 Terrengsykkel
Del 4 Motbakkeløp
Sammenlagt
 

Årets klubbmesterskap avholdes helgen 3. og 4. september:

 

Lørdag 3/9: terrengløp (del 1) og temposykling (del 2), sted: Brekkekrysset i Maridalen

 

Søndag 4/9: terrengsykling (del 3) på Langsetløkka og bakkeløp (del 4) med målgang på Grefsenkollen (toppen).

 

Vil du bli klubbens Stormester så må du melde deg på alle fire delene av klubbmesterskapet. Men det er ikke noe krav om å melde seg på alle delene.

Påmeldingen er åpnet og alle klubbmedlemmer og venner av klubbmedlemmer kan melde seg på her. Venner kan dog ikke bli kåret til klubbens stormester.

Planleggingen av årets klubbmesterskap er godt i gang, og det skal gjennomføres hele 4 øvelser. Vi håper at mange klubbmedlemmer setter av helgen og deltar!

Fordi antallet deltakere øker så ønsker vi at alle melder seg på gjennom påmeldingsskjemaet på hjemmesiden vår. (Trykk på emblemet til høyre eller her) Påmeldingsfristen er satt til fredag 2 september kl.23:59.

 

Startliste med starttider for temposyklingen vil bli publisert lørdag formiddag.

Terrengløp i Maridalen, lørdag 3 september

Terrengløp arrangeres av løpegruppa på grusveier og stier mellom Brekkekrysset og Hammeren. Sekretariatet er i Brekkekrysset på Maridalsveien. Her kan du hente startnummer fra kl.13:15. Startene går 13:45 for M/K6-14 og ca 14:00 for M/K15-50+. Starten som går ca 14:00 går ikke før alle i første start har kommet i mål. Klassene M/K6-9 løper 1 km,  M/K10-14 løper 2 km og M/K15-50+ løper 5 km. Kart over løypa finner du her.

Temporitt i Maridalen, lørdag 3 september

Tempoen arrangeres av landeveisgruppa og det sykles en kort løype for M/K6-9 og en lang løype for M/K10-70+. Start og mål er i Brekkekrysset og vi oppfordrer folk å sykle til start og la bilen stå hjemme. Første start er etter planen kl.15:00, men avhengig av antall påmeldte kan vi bli nødt til å flytte første start til kl.14:30. Endelige starttider publiseres i startliste for tempo som legges ut på lørdag formiddag på Ryes hjemmesider. Startnummeret hentes i god tid før start i sekretariatet i Brekkekrysset fra kl.14:00.

 

Klubbmesterskapsrekorden på 10 km temporitt er 13:23 satt av Ole Jørgen Bråthen i 2006.

 

Terrengritt på Langsetløkka, søndag 4 september

Terrengrittet arrangeres av barne- og ungdomsgruppa sammen med terrengsykkelgruppa. Løypetraséer for de ulike klassene finner du her. Første start er kl.10:30. Langsetløkka finner du her. Igjen så oppfordres alle til å la bilen stå og sykle til Langsetløkka. Parkeringsmulighetene ved Langsetløkka er dårlig ved stort oppmøte.

Bakkeløp i Grefsenkollen, søndag 4 september

Bakkeløpet arrangeres av skigruppa og kart over traséen finner du her. Startnummer hentes i sekretariatet på toppen ved Grefsenkollen Restaurant ved mål fra kl.14:15. Klassene M/K6-14 løper kort løype og starter ved Trollvann ca. kl.15:00. Klassene M/K15-70+ skal gjennom lang løype og starten er ved parkeringsplassen ved Oslo Skisenter ca kl.15:30.

 

Klubbmedlemmer som konkurrerer om å bli stormester vil starte i en jaktstart slik at første mann og kvinne til mål vinner. Jaktstarten starter ca. 10 minutter etter fellesstarten slik at de som er kommet til mål kan heie på medlemmene i stormesterkonkurransen.

Kåring av stormester

Alle klasser fra M/K15-16 og eldre konkurerer om å bli "Klubbens Stormester". Det kåres en kvinnelig og en mannlig stormester. I de yngre klassene kårer vi en "klasse-stormestere". Stormester er den som har best sammenlagt tid i alle fire øvelsene. Kåringen vil gjøres etter bakkeløpet på Grefsenkollen.

 

Klasseinndelingen for klubbmesterskapet blir som følger:
M/K 6
M/K 7
M/K 8
M/K 9
M/K 10
M/K 11
M/K 12
M/K 13-14
M/K 15-16
M/K Jun  (17-18)
M/K 19-29
M/K 30-39
M/K 40-49
M/K 50-59
M/K 60-69
M/K 70+

 

Vel møtt allesammen!
 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Thomas Svane Jacobsens bilde

Synd at det ikke er sjekket ut mot terminlisten for populære løp i Oslomarka... lørdag 3. september går Nordmarkstraver'n som mange i Rye deltar i. Virkelig en stevnekollisjon dette.

Marius Jørgensens bilde

Nordmarkatraver'n er allerede spikret for min egen del i alle fall.

Også kollisjon med Groruddalen sykkelfestival.

reidarsen.no/filer/groruddalensykkelfestival2011_folder.pdf

 

 

Ingen kollisjon, Thomas! Vi rekker begge deler! Iflg din plan er du vel i mål før kl. 1330, og løper jeg Halvtravern så raskt jeg har tenkt møtes vi i mål og kan småjogge sammen bort til klubbmesterskapet som starter kl. 14!

Det er helt umulig å finne en helg nå på høsten det ikke er kollisjon med ett eller annet. Viktigst er det  at så mange som mulig av våre 1900 medlemmer  er ute og lufter trøya, men selvfølgelig veldig hyggelig om så mange som mulig velger klubbmesterskapet! 

Ole Andreas Fuglesangs bilde

For å ivareta bredden kunne man vurdert å arrangere klubbmesterskapets tempokonkurranse etter Eddy Mercx-regler hvor alt spesialisert tempoutstyr er forbudt. Man kjører på vanlig landeveissykkel med vanlig road-styre, lavprofilfelger (maks 3cm), todelt sykkeldrakt og vanlig hjelm. Da er det like vilkår, bredden ivaretas i et klubbmesterskap og den sterkeste (Martin) vinner uansett.

 

Temposykkel, tempostyre, tempodress, høyprofilhjul og tempohjelm er forbudt. Tempotrekk på skoa er helt på kanten og sees uansett på som usportslig.

 

Da andre ivaretar utstyrs- og resultattoppen satser jeg alt på å ivareta bånn i bøtta med singlespeeden.

 

 

 

 

God created dirt
-Dirt don´t hurt

Erik Øystein Johansens bilde

Du får fremme det som en sak til årsmøtet slik at vi får inn en eventuell endring i avvikling klubbmesterskapet. Eller begynne å lobbe med landeveisgruppa slik at saken er sikret litt stemmer.

 

Men hva med de som stiller med MTB, grove knastedekk og ikke har vaska sykkelen etter Birken? En Eddy Mercx tempo vil jeg være rått parti!!

 

Erik ;-)

Willy Hugo Nordness bilde

så, så, så Mr.Fuglesang, husk at det er nesten 1.6% av klubbens medlemmer som deltar på klubbtempoen

tiden er ikke inne for utgjevning av lønnsforskjellene da ............ sånn reint konkuransemessig altså !!

~Fuji~

Erik Øystein Johansens bilde

Se hvem som er påmeldt her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/15126/sb_paa/paaliste

 

Meld deg på klubbmesterskapet og møt mange hygglige klubbmedlemmer!

Hilsen Erik

Mathias Nedrebøs bilde

Tenkte jeg skulle melde meg på alle, men jeg har bare en helstiv 29er som terrengsykkel, kommer jeg meg greit gjennom terrengløypa med den?

Erik Øystein Johansens bilde

Startlister for:

 

Terrengløp

 

Temporitt

 

Terrengritt

 

Bakkeløp

 

MERK: Ingen av listene er oppdatert med startnummer da disse ikke kan tildeles på dette tidspunktet. Møt derfor opp i god tid for å hente startnummer.

Jeg har klart å bli forkjølet, så stiller ikke på dagens tempo. Håper noen kan si ifra til arrangørene.

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Håper vi neste år kan komme tilbake til å arrangere dette på ukedager. Det er for få ledige helger som det er på starten av høsten.

 

Willy Hugo Nordness bilde

og det var Søndagens resultater, hva med Lørdagen ?

~Fuji~

Dag Andreas Ruuds bilde

 Der var lørdagens resultater, ja. Men altså. På både terrengrittet og temporittet var det faktisk flere DNS enn fullførte...!

Må selv tilstå at jeg uteble fra groruddalen GP-rankingrittet idag.  Tanken på 133 kilometer og 2000 høydemeter i regn etter to ritt med våte sokker på lørdag ble for mye for en sliten stakkar. :)

 

Sønnen min (Magnus på 8 år) har hatt en fantastisk helg pga dette arrangementet. Tusen takk! Bare et lite spørsmål: Hvor hentes pokalene for sammenlagtvinnerne (hvis slike pokaler eksisterer i år)? :-)

Erik Øystein Johansens bilde

Hei,

 

Premier for sammenlagtvinnere vil bli delt ut på B&U-gruppa sitt høstmøte.

Les mer her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/15195

 

Hilsen Erik Johansen

Marius Askautruds bilde

Hei.

Takker alle frivillige samt treningskamerater (les: konkurrenter) for en fin helg =)

 

Usportslig:

Det er mange frivillige som tar seg både fri og tid denne helgen for å arrangere og tilrettelegge konkurranser for alle de andre. Alle de andre trenger kun å tenke på seg selv. Jeg er en av alle de andre. Det vartes opp med grillings, kakebaking og god stemning på en ellers grå regnværsdag. Jeg antar at innkjøp, antall frivillige etc. er basert på antall påmeldte. Med forbehold om at det har kommet noe i veien for noen av alle de andre så er det alt for mange DNS. Ja, flere DNS enn startende - helt tragisk! At det ikke passer pga. helg, tid på dagen etc. en en annen diskusjon. Men, er man påmeldt så er man påmeldt.

 

Sportslig:

Undertegnede falt og ødela sykkelen på vei ned fra Sjusjøen forrige helg og det så mørkt ut mtp. start i rundbaneritt uten forbrems. Henrik Oftedal, den hardeste nøtta å knekke for sammenlagtseieren, stiller opp med hjul, forbrems og mekanikerhender sammen med Rune noen minutter før start. "Slapp av, vi har gooood tid Marius". Tusen takk gutta - dette er sportsånd!