Du er her

Terrengsykkelrittet 2009 - sesongens hardeste ritt ?

Tord Bern Hansens bilde

Terrengsykkelrittet ble arrangert på lørdag den 23. for andre gang. Værgudene for ikke pent med løypa dagene før rittet.Mye regn gjorde de tekniske partiene ekstra vanskelige og underlaget sugende.

På rittdagen var været utmerket. De som hadde gjort en gjennomkjøring av løypa på forhånd ga uttrykk for at det var en krevende teknisk hard løype. Kan bekrefte som tilskuer at det var mange innbitte fjes i dyp konsentrasjon blant løperne under rittet ute i skogen.

Deltagelsen blant Rye rytterne var bra. Det ble pallplassering i to av klassene. Tone Kristin Larsen på en tredje plass med en sterk tid på rett over  4 timer i kvinner elite.

Endre Evensen med en førsteplass i klassen 15-16 på tiden 1:42, som var den raskeste runden av samtlige uansett klasse av de som syklet 1 runde.

Det ble nesten pallplasering på Finn Olav Levy i 40+ 2 runder med en sterk 5. plass etterfulgt av Johan Erlandsen på 8. ,Jan Fredrik Lund på 12 . I klassen 19-29 tok Nicolay Olsen Eskildsen en 15. plass. Bestemann av Rye syklistene i eliteklassen ble Geir Ottar Kvernstuen.

Alt i alt et godt gjennomført løp av klubbens deltagere uten de helt store problemene.
Godt gjennomført løp av arrangørene bortsett fra premieutdelingen for de yngste klassene .
Et minste mål må være å rope opp ikke bare første med også andre og tredje plassen.

Definitivt et ritt som lever opp til slagordet "Tilbake til røttene".