Du er her

Barn og ungdom sykkel

Lyst på en actionfylt dugnadsjobb?

SK Rye arrangerer Scandinavian downhill cup i Hafjell helgen 12.-13. august, og er på jakt etter løypevakter. Som løypevakt vil du ha orkesterplass når Nordens beste utforsyklister tråkker nedover i full fart!

Imponerende plassering i IXS-ritt

Henrik Myhrvold fra utforgruppa deltok nylig i IXS Downhillcup i Ilemenau og tysk mesterskap. Han tok en imponerende 21. plass blant de 540 rytterne som stilte til start. - Veldig kult at det begynner å klaffe litt internasjonalt også, sier han.

Rye dominerte under utfor-NM

NM i utforsykling ble arrangert i Nesbyen i helgen. Rye var den desidert sterkeste klubben, og kjempet til seg mange pallplasser.

Seier til Elisabeth Sveum i Furusjøen rundt

Elisabeth vant med solid margin, og tok med dette Norgescup-seier i årets første maratonritt. Hun slo både regjerende Norgesmester i maraton og leder av Norgescupen.

 

 

 

Scandinavian cup i utfor i Hafjell 12.-13. august

I samarbeid med Hafjell Bike Park inviterer Sportsklubben Rye til den tredje delfinalen i Scandinavian downhill cup 2017. Påmeldingsfristen er 7. august.

Fin treningssamling for Rye elite terreng

Fem ryttere fra Rye elite terreng har trent og forberedt høstsesongen i sykkeleldoradoet Livigno i Italia. Et ritt i Swiss bike cup ble det også.

Frank Thommesens bilde

Åmot - Bø

Åmot - Bø - et sykkelritt på 80 km i fantastiske omgivelser i Telemark.

Celine og Kristian fra ungdomsgruppa i Rye landevei ville være med på dette før sommerferien begynner.

Sterk innsats i NM terrengsykkel

Ryedamene Elisabeth Sveum, Anna Littorin Sandbu og Ida Sofie Huseby sørget for pallplasser under NM rundbane og sprint i helgen.

Ryes landevei-ungdom gir full gass

De yngre landeveisrytterne i barne- og ungdomsgruppa hadde en flott tur fra Eidsvoll til Oslo under Styrkeprøven, mens de eldre har syklet fellesstart i NM i Trøndelag. Flott innsats av begge gruppene!

- Det viktigste er å ha det gøy!

Erik (8), Aleksander (8) og Amalie (snart 10) var tre av mange syklister som deltok på tredje ritt i Kalas Cup på Skullerud onsdag. - Det viktigste på ritt er å ha det gøy, sier de tre tøffe Rye-syklistene.

Sider

Abonner på Latest News