Du er her

Vi løper Amsterdam!

Martin Henrik Andresens bilde

Løpegruppas årvisse spenningsmoment er hvor i verden vi skal legge neste løpeutfklukt. Et enstemmig årsmøte klappet inn Amsterdam på kalenderen. Lyst å bli med?

Søndag 21. oktober arrangeres den 37. utgaven av Amsterdam Maraton. Det er fire løp på plakaten denne dagen: hel- og halvmaraton, 8 km og barneløpet på 1 km. Løpet er med i Runner's World topp-ti-liste over verdens beste maraton.

Amsterdam maraton

Hvorfor Amsterdam
Det viktigste for gruppa var flere distanser å velge mellom på samme dag. Da kan vi få med alle typer løpere. Amsterdam er enkelt og billig å nå med fly fra Gardermoen. SAS, KLM og Norwegian har direktefly hjem så sent som 21.25 søndag kveld.

Start og målgang for alle distanser er i den ærverdige olympiastadion fra 1928. Løypa er flat. Det skal kanskje ikke komme som en overraskelse. Løypas høyeste punkt er 11 moh. Alt skal ligge til rette for ny bestetid for de som vil forsøke seg. Amsterdam ble valgt i hard konkurranse med andre løp i Frankrike, Tyskland, Island og Jordan.

Løypekart Amsterdam

Vi ønsker Rye-medlemmer velkommen på tur uansett gruppe. Påmelding ordner du selv, men tips oss gjerne på lop@skrye.no slik at vi kan sende deg info. Meld deg på her: http://www.tcsamsterdammarathon.nl/en/ og løp med oss tirsdag og torsdager kl. 19.

Andre løp

2012 byr på mange andre felles løp for løpegruppa. Sentrumsløpet og Göteborgsvarvet er først ute i april og mai. Det lynraske Ryeløpet på Bygdøy går tirsdag 22. mai 2012. Alle forhåndspåmeldte Rye-medlemmer deltar gratis!

Mvh Martin H. Andresen, påtroppende leder for løpegruppa.