Du er her

Cervélo S5

Forum: 

Heisann!
 
Noen som har kjennskap til / erfaring med Cervélo S5? (Gjerne i forhold til andre aero-racere).
 
Vennlig hilsen Bjørn Sigurd



 

 Hei, kanskje Cato og Martin (fra Tempoen) kan hjelpe deg videre.

Cato Roknes bilde

Hei

 

Jeg har kjørt en S5 Team med Ultegra di2 denne sesongen. Veldig fornøyd med sykkelen. Fant meg raskt til rette og etter en sykkeltilpasning ble sittestillingen perfekt. S5 er ganske høy i front så et stem med 17grader negativ vinkel måtte til for å komme godt ned i aero stilling. Sykkelen leveres i de fleste tilfeller med Fulcrum T hjul som er bombesikre og tunge treningshjul. Har man lettere hjul / aerohjul til konkurransebruk er Fulcrum hjulene helt greie til trening. Har ingen tidligere erfaring med aerorammer. 

 

Cato

 

Hei Cato!


Har nå bestilt Cervelo S5 VWD.


Bestilte 56 cm, selv om jeg er 194 cm høy.  Dette ser ut til å gå greit da overrøret er ganske langt, og head-tuben ganske høy.  (Jeg kommer til å benytte spacer over headtuben på 2-3 cm, og slipper altså ekstra stor negativ vinkel på styrestemet på denne måten. Ser også ut til at jeg kan benytte standard lengde på styrestemet).


Min konklusjon: Cervleo S5 kan bestilles i ett hakk mindre størrelse enn det man vanligvis gjør.


 - Bjørn Sigurd

Dag Julius Moes bilde

Planlegger du å bruke spacere kan du like godt gå opp en størrelse?

2-3 cm med spacere er mye, og kan typisk være en idikasjon på at man ikke har riktig størrelse. Med headset blir det fort 4 cm eller mer? Går du opp én størrelse slipper du spacere.

Er du 194 cm høy har du minst 94 cm lortfall? Sjekk i tilfelle at setepinnen er lang nok.