Du er her

Med ønske om en god jul og et fremgangsrikt nytt år -

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

- skriver jeg min første jule- og nyttårshilsen til alle i SK Rye.

Min tid i klubben startet for litt over 10 år siden.  DSSP var målet: sykle, sykle, sykle! En fantastisk tid med så mange flotte minner og så mange gode sykkelvenner. At jeg bare har startet 10 ganger fra Trondheim gjør meg til en junior i den sammenheng. Mange i klubben har syklet mer enn 20 ganger og satser for fullt ennå! - Utrolig.- Så sykling har tatt mye av tiden i disse årene. Alle Son-turene har gjort meg kjent med mange i klubben, det blir vel flere Son-turer når tiden nærmer seg.
 

For to måneder siden nevnte Lars Åge for meg at jeg var blitt foreslått til ny leder av klubben. Vips så var den saken avgjort, han er smart han unge Hjelseth, tiden til å tenke seg om var som på en 60 mesters sprint! Min korte fartstid gjør at jeg ikke føler det riktig å komme med en oppsummering av året, det får vente.

Det jeg kan komme med er at mitt syn på klubben endret seg raskt da jeg kom inn i styrerommet. Der møtte jeg løpere, skigåere, triatlon-folket, barne- og ungdomsgruppa bestående av engasjerte foreldre og syklister som både sykler nedover og bortover! Hvilket aktivitetsnivå, for et engasjement.  Rye er ikke bare DSSP som det jeg har vært opptatt av, men klubben er så mye mer!
 
Det skal bli spennende å høre om målsettingen til alle de forskjellige gruppene i året som kommer. Jeg ønsker å få tid til å møte på noen av gruppenes møter slik at jeg kan få en smak av hva som foregår i alle grupper. Året foran oss kjenner ingen, men veldig mange har tydelige mål for 2013. Noen skal bli mer aktive enn før, noen roer litt ned, noen sliter med skader, andre sliter med konstant dårlig samvittighet for at de ikke trener nok.
 
Mulig at man kan la alle planer ligge litt på is nå i juletiden. Fokuset kan være å nyte noen late dager, titte seg litt rundt, gi oppmerksomhet til dem som er rundt en og glede seg over livet. Noen har triste minner i julen, andre har bare lykke rundt seg. Å ta vare på hverandre i julen, det er viktig. 
 
Med disse ord ønsker jeg dere alle en flott jul. Neste år er det full fart, brenn kalorier, la den fete maten hvile og ta frem ambisjonene!
 
Julehilsen
Gunnar A. Gulliksen
Leder SK Rye
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese