Du er her

Viktig treningsinfo!

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Umiddelbart etter påske går vi inn i den mest hyperviktige treningsperioden frem mot T-O 20. juni. Og da er det viktig at alle sammen er mest mulig dedikert prosjektet vårt "Rye 15 leverer også i T-O 2015". Det krever at alle følger opp treningsplanene og at vi trener mest mulig sammen. Som Nils Arne sier: "God samhandling er nøkkelen til suksess!". Og god samhandling får vi ved å trene sammen. T-O er et lagspill på lik linje med når Molde FK smadrer RBK og Odd i cupfinalene :-)

3 dager i uken (tirsdag, torsdag og søndag) bør sykling prioriteres i perioden 7. april - 16. juni. F.eks. unngå overtidsjobbing disse dagene. Er det fellestreninger man ikke har mulighet til å delta på, så er det selvsagt helt i orden. Men torsdagstreningene skal man prioritere.

PS! Man får ikke delta i ritt med Rye 15 uten å ha gjennonført minimum en torsdagstrening med oss. Dette med tanke på tryggheten i rulla.

Otta-gjengen har, grunnet en svært lang reisevei, en spesialdeal på at de før ER kun skal trene med oss på 2 treninger; en lørdag (rulletrening) og søndag. 

Er det fellestreninger du må stå over, så er det viktig at den oppsatte treningsplanen fortsatt blir fulgt. En rolig felles langtur på 150 km med snittfart 28-30 km/t tilsvarer en singeltur på 120-130 km og snittfart 25-27 km/t. En 5 x 9 km partempo tilsvarer 8 x 4-5 km singeltempo. En 80 km rulletrening tilsvarer en ca 60 km hard-/mellomhard singeløkt. Jeg vet at våre treningsplaner fører til toppform T-O. Allerde på ER skal vi vise at vi er på gang!

NB! Er du sliten eller halvsyk: Stå over treningen eller ta en roligøkt.

Treningssteder: De aller fleste av årets Rye 15-ryttere bor i Oslo eller på Romerike. Derfor vil oppmøtestedene våre bli der, og ganske jevnt fordelt. Riktignok en overvekt Oslo Kristne Senter (OKS). Tirsdagstreningene er gitt allerede. Da blir det annenhver uke bakkedrag Gressbanen-Tryvannstårnet og partempo gml.veien Frogner-Kløfta (ideelt med nesten ingen biltrafikk, rimelig flatt og god asfalt). Torsdag- og søndagsøktene er en blanding av OKS, Hvervenbukta, et par fra Gjelleråsen og en fra Skullerud.

Er det andre ønsker, så legg disse inn her på Forumet. Det forutsettes at torsdag- og sødagstreningene våre blir lagt til trassèer med relativt liten biltrafikk, har få veikryss og farlige innpåkjøringer og har bra asfalt.

Håper dette er en grei info. Kommentarer eller innspill?

Ønsker alle Rye 15-ryttere og andre sykkelryttere en riktig god påske! Nyt den, på fjellet, i Syden, hjemme eller hvor du er :-)

Stein B.