Du er her

Rapport fra LO, to stk Tempoen lag i uoff NM lagtempo

Skrevet av Espen Fossheim dagen etter DSSP 2015:

Vi har gjennomført prøve-NM med to lag. Begge lag beit fra seg godt og det var bare tilfeldigheter som gjorde at 1. laget bommet på pallen. Kudos til Kjekkas som var suverent best. Dernest kom Lillehammer, Stovnerkameratene og Rye Tempoen under minuttet bak sistnevnte.

Og så var det hele ti minutter ned til de neste to, Follo Expressen og Team Stord. Etter der igjen 4 lag med kun noen minutters mellomrom. 3 sterke førstelag fra de tradisjonsrike klubbene Frøy, Ottestad og Sagene. OG til alt overmål Rye Tempoen 2 som har gjort en kjempejobb med 17 ryttere. Kan ikke annet enn å bøye meg i hatten for de gutta. De hadde aldri kjørt sammen før, og laget kom til på under ei uke med styrekrøvens velvilje. En stor takk til Morten Mørk som nå har tatt over roret for dette tredisjonsrike rittet.


Tempoen 2, lagbilde

Jeg har ikke forberedt en takketale. Men jeg benytter anledningen til å fremheve noen som har bidratt til at dette ble en så framifå dag.

Først vil jeg ha med Tom Kristian og hans utkårede som midt i gifteplanene har tatt seg tid til å bistå og realisere dette både for 1. og 2. laget etter lang dedikajson en hel vinter.

Og Thomas Brager Olsen som på kort varsel har mobilisert venner og ukjente til felles dyst.

Per Christian Dæhlin, vår eminente leder Ryes Landevei som har gitt velsingelse men også aktivt bidratt til at Tempoen igjen er et lag å regne med. Han har fulgt med i timen og aktivt bidratt til at Rye er en klubb å regne med både for mosjonister og aktive syklister. VI er godt skodd for fremtiden under hans lederskap.

Jonas Christensen som har tatt dommer utdannelse og stilte velvillig og for oss i en rittform med betydelige mer krav til formalisering enn vanlige turritt.

Jarle Skolgland som sørget for busstransport, sykketransport og overnatting for samtlige.

Førstestyrmann Sindre Næss løse oppgaven med bragd og ledes oss trygt gjennom løypa iht til plan. En plan som viste seg å hente ut lagets potensiale på det jeg mener var en riktig og fornuftig måte. Dan Erik Hansen og Erik S. Va som tok oppkjøringen til NM lagtempo med oss og viste hvordan det kan kjøres og gjøres når resten av gjengen merket blodsmak i munnen. De dragene der viser hvor lista ligger.

Og en takk til våre gjesteryttere fra fjern og nær Frank-Roe, Terje, Nils Jørgen som benyttet anledningen til å ta turen med oss. Og de unge, Aleksander mfl som fikk sin førstereis med realt trøkk og en positiv opplevelse av lagkjøring. Og evigeunge Eirik Stangeland som tok utfordringen på strak arm.

Selv om jeg er partisk - ønsker jeg også å nevne Kristin Falck som rett og slett satt i rulla stort sett hele veien fra Lillehammer til det sa stopp ved Skedsmokorset.

Alle fortjener en stor applaus i dag. Også de som ikke er nevnt her, det er kun av praktiske grunner ikke alle nevnes ved nanv, for å holde denne oppsummeringen kortfattet nok.

Takk også til Joachim Johansen som sørget både for langing og bilder: 

  

     

 

 

 

 

 

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen