Du er her

To pallplasser i Danmark

(Foto: Thea Siggerud)

Elisabeth Sveum vant det internasjonale rundbanerittet SRAM-liga i Danmark i dag - med over et minutts margin, mens Torjus Bern Hansen sikret tredjeplassen i herreklassen.

Elisabeth er godt fornøyd med innsatsen.

- Målet var å finne en god flyt og kjøre bra teknisk. Strategien var å komme godt ut, samtidig å ikke brenne alt krutt med en gang. Jeg tok teten allerede i startloopen og ledet fra start til mål. Det var en herlig følelse å kunne styre farten i rittet. Beina og kroppen kjentes bra ut, selv om jeg har trent mye de siste ukene. God start på sesongen, forteller Elisabeth.

Torjus var greit fornøyd med gjennomføringen. 

- Jeg ble litt for ivrig i starten og åpnet for hardt, og vrengte fordekket slik at jeg mistet nesten all luften. Heldigvis holdt resten av luften seg inne i dekket, og jeg fikk kjørt bra de siste rundene. Jeg kjenner at formen begynner å komme snikende, men at jeg fortsatt ikke har toppfarten helt inne. Nå blir det en knallhard uke med to harde intervallet i tillegg til to NC ritt i Fiskum. Det skal forhåpentligvis gi full uttelling til EM, sier Torjus.

Marit Sveen var tredje Rye-rytter som var tatt ut til å representere rekruttlandslaget i SRAM-liga i helgen, mun hun hadde dessverre blitt skadet og stilte ikke til start.

Les mer om rittet på terrengsykkel.no

 

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen