Du er her

Minnesamling for Lars Åge Hjelseth på Frognerseteren Restaurant 22.04.2016

Det ble en vemodig og rørende bisettelse av Lars Åge fra Holmenkollen kapell. Kapellet var fylt og det ble holdt en rekke taler av familie og venner.

Alle som var til stede fikk bekreftet og styrket sin følelse av at Lars Åge hadde en særlig evne til å skape kontakt, humør og gode følelser vis á vis sine medmennesker. Både i familien, overfor naboer og venner, kolleger på Ruseløkka skole og hele det store Rye-nettverk, han var en så viktig del av i over 20 år. Klubben i hans hjerte. Solskinnsdagen på Holmenkollen ble minnerik og et varmt punktum for et liv som sluttet for så alt for tidlig.  

Etter bisettelse var det samling i Frognerseteren Restaurant for de Rye-medlemmer som hadde anledning til å være med. Det ble en nydelig ettermiddag med mange taler og minneord for Lars Åge og en gjennomgang av de siste dager og timer, vi var sammen med ham. Mange Rye-medlemmer hadde i disse dagene og ukene hatt en nær kontakt med ham. Lars Åge hadde nettopp vært med Ryes seniorgruppe på Flandern Rundt, noe han hadde skrevet en eventyrlig beretning om på Ryes hjemmesider. Dagen før han døde var det avslutningskomsammen for innetreningen til Tor Myrseth og samme dag forberedelse til Mallorcatur på programmet. Så vi kunne igjennom talene følge med på hvordan Lars Åges liv hadde vært helt opp til hjerteinfarktet han så dessverre fikk etter sin siste treningssykkeltur rett før planlagt avreise til Mallorca.



Det var minneord og gode fortellinger om opplevelser med Lars Åge og det ga så fint at bilde av ham å høre beretningene. Ryes leder, Gunnar Gulliksen hadde sagt minneord i kapellet og ledet talerrekken for de som delte sine opplevelser i årene med Lars Åge. Det ble nære beretninger fra Rye-vennene, Gunnar Bøhmer, Jan Erik Justnes, Tor Myrseth, Thomas Svane Jacobsen, Mikkel Kardell og Ole Duus Jespersen.

Vi skilte lag og hadde med Lars Åge og Hilde og familien i tankene og ønsket om å hedre hans minne i klubben fremover.

Ole Duus Jespersen

Foto: Josef Noll

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen