Du er her

Sammenlagtseier til Siv Elin i Gran Fondo World Tour

Inger Heiberg Woxholtts bilde

En smilende Siv Elin triller i mål i Spania

På søndag gikk siste ritt i Gran Fondo World Tour, La Cerdanya Cycle Tour i Pyreneene i Spania. Etter seieren i Styrkeprøven i juni, ledet Rye 15s Siv Elin Sæteren sammenlagt, og etter en tredjeplass i La Cerdanya i Sania ble det også sammenlagtseier til Siv Elin. Gratulerer!

– Jeg er ikke helt i form om dagen, så rittet i Spania handlet for min del om å delta og å komme gjennom løypa i naturskjønne omgivelser i de Spanske fjell, sier Siv Elin. – Det var en ganske tøff løype med 3600 høydemeter fordelt på 195 km. Det var et tungt ritt!

Rittserien Gran Fondo World Tour består av fem klassikere på tre kontinenter, der La Cerdanya Cycle Tour i Spania var årets finale. Cupen er åpen for alle syklister, uansett nivå, amatører så vel som proffryttere. Alle som deltar på minst to av rittene i serien er med i kampen om sammenlagtseieren.

Les mer på Landevei.no og Gran Fondo.

Dobbelt norsk seier i Gran Fondo World Tour, Jonas Orset fra IK HERO vant herreklassen og Siv Elin Sæteren, SK Rye vant dameklassen sammenlagt.