Du er her

Fart og spenning under Kalascup i Heggedal

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vennskap på tvers av klubber, Jenny Bryntesen Watndal og Karoline Longva i K13

Runde 4. av årets Kalascup gikk i Heggedal der Asker CK har tilrettelagt en meget flott konkurransetrase. Løypen inneholder bratte nedkjøringer, doserte svinger, pumptrack og raske stier med mange svinger og hurtige temposkifter. Det meldte regnet uteble heldigvis, så våre ryttere møtte tørre og fine løyper. Det var også på dette rittet meget god deltagelse fra Rye og hele 58 ryttere stilte til start.

I de yngste klassene uten rangering var det 15 deltagere som kjørte meget godt i de teknisk krevende løypene. Fra Grønn-gruppe har Rye flere ivrige rittsyklister og igjen viste Amalie Strømdahl Jørgensen meget god sykling som resulterte i en fin 2 plass i K11. I M11 syklet Håkon Eiksund Øksnes og Kristian Heggelund Dahl meget godt og endte på henholdsvis 2. og 3. plass. Også Kamilla Aasebø i K12 viste klasse og vant med god margin. Jenny Bryntesen Watndal i K13 var ekstra spent før start da det var første rittet med 29'er men Jenny syklet sterkt og endte på en fin 3. plass.

Blant våre eldre ryttere var det også flere sterke plasseringer. Jonas Brandt kom inn til 2. plass i M16, mens Edvard Sandvik vant M-jun med Lars Hesby Hurum på 3. plass. Også våre seniorer syklet sterkt og M-senior ble vunnet av Jens Bermann som med det tok sin andre seier i årets Kalascup. Kvinneklassen ble vunnet av Marit Sveen der hun fikk selskap av Elisabeth Sveum på en fin 2. plass. Klasseseier ble det også som mange ganger tidligere til Trond Overn i M60+.

Rye gratulerer alle deltagere med super innsats. Bruk sommeren vel og få med en venn på neste ritt i Kalascup som går i Nittedal 15. august.

(Tekst og foto: Øystein Heggelund Dahl

Niklas Teige Hafsten og Eivind Fougner i M15.

Pallen i M11 der Emil August Longva vant foran Håkon Eiksund Øksnes og Kristian Heggelund Dahl