Du er her

Tøffe deltakere, kalde tilskuere og byens beste burgere!

Per Morten Hjemgårds bilde

 

Lise og Hans vant klubbmesterskapet i triatlon

Onsdag ettermiddag var det duket for det årlige klubbmesterskapet i triatlon på Sognsvann. Selv om solen hadde vært fremme tidligere på dagen, så var det litt kjøligere forhold når triatletene hev seg ut i vannet når startskuddet gikk kl. 18.

Med 15 grader i vannet stupte fire deltagere ut i Sognsvann. I teltet satt det 6 tilskuere og frøs.

Racerapport

Lasse var første utøver opp av vannet, etterfulgt av Hans, Lise og Karl. Av med drakten og opp på sykkelen for en tur inn i Maridalen. En kald vind gjorde at utøverne måtte jobbe med høy watt for å holde varmen. Inn fra sykkel var teten byttet om, og det var Hans som kom inn foran Lasse, Lise og Karl. Etter en runde rundt vannet var det også rekkefølgen over målstreken!

Klubbmesterskapet ble dermed vunnet av:

Kvinner

Lise Jørstad 

Herrer

Hans Skari 

Lasse Johansen 

Karl Inge Eidsvik 

Vi er superimponerte over deltagerne som deltok i KM! Dere er vinnere alle sammen!

Vi som satt inne i teltet var alle enige om at, hadde KM bare vært arrangert litt tidligere, da ... Vi får forsøke og bevise det neste år!

Byens beste burger

Selv om vi kan legge skylden på litt kaldt vær for at det var flere i teltet enn i vannet, så er vel den den egentlige grunnen burgerne til Jonas! I flere år har Jonas disket opp med byens beste burgere, hjemmelaget (på Sognsvann) Coleslaw, ++, og det er nok hovedgrunnen til at publikum strømmer til KM for Rye. Ett nytt medlem helt fra Nederland for å være sosial og spise den berømte burgeren.

Takk til utøverne. Takk til alle som møtte opp og hjalp til for at det ble et bra arrangement. En spesiell takk til Jonas for å stille med fullhenger fullt av utstyr! Du leverer hver gang!

Til alle triatletene i SK Rye – neste år stiller vi alle sammen. Enten i vannet eller i burgerteltet!

God treningshøst!

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen