Du er her

Rye representert på Nydalens åpne klubbmesterskap i MTB-orientering

Tord Bern Hansens bilde

Torsdag 24/9 var det åpent klubbmesterskap i mtb-orientering fra Grinda. Familien Wiklund hadde (som også er Rye-medlemmer) hadde lagt ut 19 poster i stinettetmellom Grinda, Låkeberget og litt oppover E6'en ovenfor Ankerveien. Her var det om å gjøre å samle flest mulig poster i løpet av 45 minutter. Utrolig gøy.

Her kunne man selv velge hvilken rekkefølge postene skulle tas i, og postene var lagt fint ut slik at man i løpet av 45 knallharde minutter kom innom utrolig mange morsomme og fine stier. Se på startbildet, så oppdager du at det var litt forskjellig oppfatning av hva som var den beste veien ut fra start.

 

Vi var 8 stykker fra Rye som deltok, og hadde det veldig morsomt alle sammen. Fem hadde drevet (driver) med orientering, og undertegnede som er blottet for erfaring på det området, må vel innrømme at jeg var glad for at konkurransen gikk i et kjent område.

 

Torjus og jeg som kjørte sammen, var enige om at dette var dødskult (har vi en ny orienteringsspire her?), og håper at familien Wiklund og Nydalen trår til med et nytt arrangement neste år igjen (gjerne i et område vi kjenner, feks det samme, Langsetløkka eller Sognsvann øst).

 

Vi ser at mtb-orientering kanskje er en litt smal idrett, men er helt sikre på at den vil fenge fler enn de som stilte i går. Jeg er også helt sikker på at den er mye bedre enn en kombinasjon av våre to største idretter fotball og langrenn ;-)

 

Les mer på Nydalens sider.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese