Du er her

tTreningsturen 16 mai

Stig Christiansens bilde
Forum: 

Tja hva skal man si.. Yr meldte feil kan vi fastslå med sikkerhet.

Det ble 5 timer i øsende regnvær og dekksprut for ca 10 mann. Jeg personlig ble stokk stiv etter siste stopp på roa, fikk aldri varmen tilbake i beina. Ble en lang varm dusj og måtte skylle tøyet 10 ganger for så å legge det i vann til i morgen, sand og grus overalt, inkl i hår og øyne.

Ser jeg bort fra yrs lille bommert så vi endte med 16 mil i øsende regn,  var det en strålende tur.

 Bare få unnagjiort 17 mai nå, så er jeg klar for bakkedrag tirsdag. :D

 

 

Runar Brocks bilde

Ja det ble kaldt hver gang vi fikk en stopp. Jeg tok på meg det siste plagget etter Roa for å få varmen i overkroppen. Siden det var 13 varmegrader ved start, turte jeg å stille med 3/4 kort bukse i dag, men jeg hadde tynn ulltrøye, langarmet Rye trøye, Rye vest og regnfrakk. Da holdt jeg varmen gjennom hele turen. Takk for turen, håper det var slutten på regnvær til våre turer for i år.....

Runar Brock

Willy Hugo Nordness bilde

Og vi kom jo like etterpå (11 stk), hadde samme regnværet HELE tiden, i tillegg så var vel begge gruppene like heldige med vinden siden den snudde i løpet av dagen og traff oss midt i trynet hele tiden! ......................... men det var jo ok temp i det minste ..

Eneste jeg reagerte på, eller som jeg vel egentlig ikke husket var den forferdelig dårlige asfalten på biter etter Sundvollen ! ................ en smule ubehagelig :-)

~Fuji~

Runar Brocks bilde

Dårlig asfalt har det vel vært i mange år ved Steinsfjorden. På hele turen hadde vi 3 punkteringer (den siste på Tveita). Hvordan gikk det med dere? Seige bakker i denne løypa.

Runar Brock

Willy Hugo Nordness bilde

Tjææ, hvordan det gikk med oss :-))

Vi hadde i alle fall INGEN punkteringer, men vi fikk en velt i rulla og en manøver tilhørende Cyclocross segmentet i løpet av dagen, gikk forholdsvis greit må bemerkes !!

~Fuji~

Stig Christiansens bilde

 OG det er verken regnet, dekkspruten eller de stive beinene etter siste stopp.

Det er at jeg må stå opp så sabla tidlig i helgen... ;) he he.  07.30 er ikke noe ålreit tid å stå opp på en søndag. Jeg som ikke har barn burde jo sovet til i allefall 12.00..