Du er her

Nytt år - Ny Italiatur!

Christer Andreas Braathens bilde

I fjor ble det arrangert turer i Rye-regi til Fano Italia. Alle deltakere var storfornøyde med opplevelsen, og derfor reiser vi sørvover igjen!

Turen går fra Fredag 29.08 til mandag 01.09 og er en perfekt avslutning på sykkelsesongen. Turen er perfekt for syklister , men med muligheter for shopping, SPA-besøk og sightseeing vil også ikke-syklister stortrives.

fjor ble det arrangert turer i Rye-regi til Fano i Italia. Alle deltagere var storfornøyde med opplevelsen og derfor reiser vi sørover igjen i år! Vi synes DU skal bli med.

Med andre ord en gyllen mulighet til å overraske sykkelenker/-enkemenn som har tilbrakt mye tid alene på vårparten! Påmelding gjøres hos Rye-medlem Michelle Engebretsen som var med på turen ifjor. Kontaktinfo finner dere nederst. Hun vil også gi informasjon om flyrute.

Reisen går til Pesaro, en gjemt liten kulturell perle ved kysten av Adriaterhavet. Byen har røtter over 2000 år tilbake og er med sine 95'000 innbyggere nest største by i Marche-regionen. I nærheten finner man byer som Rimini, Urbino og lilleputtstaten San Marino. Bologna ligger 1,5 time unna.

Som ifjor er det planlagt deltagelse på et lokalt sykkelritt, Fondo Leopardiana. Her finner du et reisebrev fra ifjor, med fyldig beskrivelse av rittet. Også en film fra oppholdet finner du her! http://www.sportsklubbenrye.no/node/19066. Flyturen betaler du separat, men etter ankomst er turen er tilnærmet all-inclusive og går over 4 dager/3 netter. 

FØLGENDE ER INKLUDERT I TUREN:

All inclusive-pakken inkluderer (eks. fly) :

1. Meet&greet på flyplassen

2. All transport i privat minibuss m/aircondition

3. Overnatting i dobbeltrom på hotell med frokost

4. Tolk, guide og sightseeing som er angitt i programmet

5. Middag hver dag i forskjellige restauranter, inklusive drikke

6 . Race registrering inkludert

7 . Alle skatter og tips

 

PRISER & VILKÅR

Pris per person kr. 4440,-

Tillegg for singelrom kr. 340,- per natt

Prisene gjelder for gruppe på minst 6 personer

Michelle kan kontaktes for informasjon på: michelle@drommereiser.no Hun vil også kunne være behjelpelig med bestilling av flyreise.

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese