Du er her

Royal Parks Half Marathon

Inge Nilssens bilde

Svein-Erik Bakke fra Sportsklubben Rye ble nr 1 i klassen menn 45+ i Royal Parks Half Marathon.

Svein-Erik Bakke løp Royal Parks Half Marathon i London søndag 12. oktober. Det var et Charity løp som arrangeres av Charity-organisasjonen "The Royal Parks Foundation". Løpet er så populært at du ikke kan bare melde deg på. Du må melde deg på en interesseliste og så er det en loddtrekning om hvem som får plass. Maks antall deltakere er 16 000. Charityorganisasjonene har fått tildelt en del plasser som deltakere kan søke på om å få representere hvis de ønsker eller ikke får plass i loddtrekningen. Svein-Erik søkte om å få representere Young Epilepsy, en organisasjonen som hjelper unge mennesker under 25 år med epilepsi. Veldig hyggelig å gjøre noe positivt for andre mennesker og bidra til et bedre og mer verdig liv for disse forteller han. Av de 16 000 påmeldte var fordelingen omtrent likt mellom kvinner og menn. Ved siden av alle "public participants", så besto årets felt av løpere fra 262 carity organisasjoner, 163 selskaper/ bedrifter. Det var representanter fra 43 land som deltok i løpet.

Svein-Erik melder om et praktfullt arrangement i et kjølig, men nydelig høst vær. Det var en fin løype som gikk gjennom 4 av Londons parker samt foran Buckingham Palace, Big Ben mm og siste halvdel av løypa gikk inne i Hyde Park. Svein-Erik forteller at løpet gikk greit frem til 3.5K, da fikk han av en eller annen grunn strekk/krampetendenser som ga seg etter litt. Etter 13K kom de tilbake og da var det bare snakk om å fullføre med verdighet. Noe han klarte med stil med en sluttid på 1:19:16.

Vi gratulerer Svein-Erik med 1. plassen og en meget god tid.