Du er her

Marit gjennomførte maratonløp nr 30!

Marit Tørstad løp inn til 3.  plass blant kvinnene i Kongsvinger maraton, og det ble seier i aldersklassen med tiden 3:51.

Denne helgen var Rye-løpere i aksjon i Kongsvinger maraton og Sjusjøløpet. Om du er med på løp - send oss gjerne bilder og løpsrapporter!

Maraton nr 30

Vi gratulerer Marit Tørstad med sitt 30. maratonløp! Denne spreke Rye-løperen løp sitt første maraton i 2012 og har senere gjennomført mange løp i Norge, i tillegg til Boston, Roma, Berlin og Amsterdam. Mens andre maratonløpere nøyer seg med ett eller to helmaraton i året, har Marit som mål å løpe 51 løp før hun fyller 50 (for å slå sin bror).  Hun er dermed på god vei mot 51 maraton, og har 3 år igjen på de neste 21 løpene!

Marit Tørstad løp inn til 3.  plass blant kvinnene i Kongsvinger maraton, og det ble seier i aldersklassen med tiden 3:51. Morgan Adolfsen fra Rye er ny på distansen, men løp også inn på en flott tid på 3:42 og 2. plass i klassen sin.

Sjusjøløpet

Hilde Bakkeli og Victoria Engebretsen deltok i 22 km lange løypa i Sjusjøløpet. Løpet gikk på sti og grusvei fra Sjusjøen langrennsarena, og med flott utsikt over området på høyeste punktet på 975 moh. Med totalt 73 løpere på distansen var det nok av plass og gode løpeforhold.
Hilde Bakkeli ble nummer 2 i dameklassen med tiden 1:53, og Victoria Engebretsen løp inn til 9. plass i dameklassen med tiden 2:10.

Her løper Victoria Engebretsen inn til mål og 9. plass i dameklassen med tiden 2:10.