Du er her

Terrengsykkel sommerskole 2017

Feilmelding

Påmeldingen er dessverre stengt!

Barne- og ungdomsgruppa i Rye arrangerer en enkel sommerleir/sykkelskole for sykkelglade barn for ellevte året på rad. Sykkelskolen er åpen for alle som er født i 2010 eller tidligere. Man trenger ikke være medlem i Sportsklubben Rye for å være med. 

Sykkelskolen arrangeres i første og siste skoleferieuke; uke 26 (26. juni – 30. juni) og uke 33 (14.-18. august).

Oppmøte ved kiosken bortenfor bommen på Sognsvann. Syklingen starter kl 10 og vi driver på til kl 15. Det vil være trener tilstede ved kiosken på Sognsvann fra kl 9.15. De som ønsker kan spise medbrakt frokost, -ta en sykkelprat, trene balanse eller få hjelp til noen justeringer på sykkelen, før vi sykler avgårde kl 10. Lunsjpausene tar vi i det fri, eller vi besøker noen av serveringsstedene i marka.

Det blir enkelt opplegg med sykkelturer i marka, teknikktrening på sti, balansetrening og gode pauser med mye sykkelprat. Lederne jobber som trenere i Sportsklubben Rye og har god erfaring med både sykler og barn.

Du må ha med matpakke, vannflaske, hjelm, ekstra slange/verktøy og klær etter vær. Sykkelen bør ha gode bremser, litt kraftige dekk og ellers være i god stand.

For de eldste blir det overnatting på Lynhytta fra torsdag til fredag.

Mer informasjon kommer når det nærmer seg via mail.

Prisen er 900 kr/uke.

 

Hilsen
Rye Sykkel
Barn og Ungdom

Hans Hamid Rasmussen (hans.hamid@online.no)

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen