Du er her

Terrengsamling i Danmark i påsken

Satsningsrytterne innen terreng i barne- og ungdomsgruppa boltret seg i vårlige omgivelser under påskesamlingen i Slettestrand. Som vanlig en meget vellykket samling! For min del fikk jeg veldig stort utbytte av den og jeg håper de andre fikk det også.

Vi var 16 ryttere og 6 foreldre som dro nedover. I tillegg hadde vi med Aleksander Perez som trener. Han er en av to nye trenere for sesongen i terrenggruppa som tar over for Ove. Jeg personlig tror det kommer til å bli veldig bra når alt kommer seg til rette. På denne samlingen var fokuset for Perez å bli kjent med rytterne han ikke kjente fra før.

De fleste av oss kom til Slettestrand fredag kveld, og lørdag startet vi med langtur. Det ble mye trening. De fleste hadde to økter hver dag, men noen hadde gjort justeringer for at det skulle passe inn med resten av treningen. På samlinger som dette er det også viktig å kjenne sin egen kropp, og gjøre justeringer hvis det trengs.

Det ble mange langturer, samt intervall, spurt- og teknikkøkter. I tillegg hadde vi en restitusjonsøkt med basis. Den hadde vi på søndagen etter vi deltok på rittet som kalles Påskeløbet.

Med Påskeløbet så startet sesongen. Det var som vanlig mange norske ryttere som stilte til start,og man fikk kjenne på nivået i forkant av Norges cup sesongen som starter om drøyt to uker. Tradisjon tro så startet rittet på stranda der det først var sykling, så måtte vi av sykkelen og løpe rundt 200 meter for så sette oss på sykkelen igjen. Med så mange ryttere som startet samtidig så er det best å få en grei startposisjon for å ikke komme helt bakerst ut av start. Noen av rytterne fikk den opplevelsen. 

Gjennom hele samlingen var vi veldig heldige med været i forhold til tidligere år vi har vært der nede. I år var det varmere og mindre regn. Som vanlig i Danmark var det mye vind, men vi kan ikke klage når resten var perfekt.

Her er noen bildeglimt:

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen