Du er her

"When the going gets tough, the tough get going"

Inger Heiberg Woxholtts bilde

TEC - Taby Extreme Challenge er et kupert terrengultraløp utenfor Stockholm, og Europas representant til The 5 Continents Grand Slam. SK Ryes Svein-Erik Bakke stilte til start på den korteste distansen (som slett ikke er kort, i helgen), og vant. Han var hele 41 min foran nr 2 og 1 t 18 min foran nr 3, og tok med andre ord en totalt overlegen seier.

TEC nord for Stockholm har tre distanser, 50 miles (80,5 km), 100 miles (161 km) og 200 miles (322 km). Deltagerne løper henholdsvis 7, 14 og 28 runder i en 11,5 lang løype på varierende underlag.

– Jeg hadde krampene i legger, lår og rygg som spilte i en slags symfoni, så det handlet mest om å holde de i sjakk og komme meg fremover, uten å parkere helt, sier Svein-Erik. Det var ikke mange kroppsdeler jeg ikke hadde vondt i.

Han var fornøyd med å få ta på seg den røde TEC-jakken etter målgang, men i dag er enhver dørstokk, fortauskant og trappetrinn en utfordring og opplevelse. Akkurat som det skal være etter et skikkelig utfordring, med andre ord. Foto: Torunn P. Brandt

Les også det Kondis skriver om løpet her.

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen