Du er her

Rye 15 - god lagmoral og stor innsatsvilje

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 15, foto: Ola Morken

Også Rye 15 har grunn til å være fornøyde med Nordmarka rundt, helgens oppkjøringsritt til Styrkeprøven.

- Vi hadde god moral i laget, og det var mange som fikk kjenne litt på stive bein og høy puls, sier Sjur Arne Lindby. Nordmarka rundt er et tøft ritt med mange lange bakker, og det er lett å bli ivrig de første to timene. Det ble en veldig god treningsøkt for laget og det er bare å glede seg til Randsfjorden rundt neste helg. Håper vi slipper tekniske problem neste helg og unngår velt. Det var litt for mange i dag som måtte smake på asfalten. Det er en positiv utvikling for laget, og mange har mye trening i kroppen. Veldig bra at så mange er med inn. Tror dette bare blir bedre, sier han.

Laget hadde et mål om om å komme under 4 timer, det slo dessverre ikke helt til, men de forbedret tiden fra i fjor. Nordmarka rundt har heller ikke den profilen som passer laget best, men det er svært god trening.

Det var mange som gikk dypt i kjelleren for å finne krefter de ikke trodde de hadde, til det beste for sine lagvenner.

Gratulerer også til Siv Elin Sæteren og Michelle Engebretsen, tross velt tok de 2. og 3. plassen i dameklassen, det er virkelig imponerende!



Rye 15, foto: Stein Bjerkeset


Det skal ikke stå på innsatsen. En ganske anonym Rye 15 rytter har tatt ut alt for laget og lagt seg ned i målområdet. Foto: Øystein Garshol

Les mer om arrangementet Nordmarka rundt her, om XPs innsats her og om Rye 1s innsats her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen