Du er her

Ryeløpet ble en suksess!

Fra start. Foto Oddvar Røsten

(Artikkelen vil bli oppdatert med flere bilder tirsdag!) Her er lenke til reportasje i Kondis http://www.kondis.no/ferdinand-k-edman-og-karoline-skauen-vant-ryeloepet.6001264-127676.html

Halvparten av det medisinske teamet, som besto av Ryemedlemmene Tomm Kristoffersen (bildet) og Tore Saupstad. Foto: Oddvar Røsten

Velarrangert Ryeløp

Solen strålte omkapp med deltakerne under årets utgave av Ryeløpet Kongeskogen rundt som ble arrangert tirsdag 23. mai.

Ferdinand Kvan Edman fra Sturla vant herreklassen med den råsterke tiden 15:37. Dette er bare 20 sekunder bak Øystein Syltas løyperekord på 15:17. Ulrik Lolland fra Moss IL og Øystein Mørk fra Sportsklubben Kraft løp inn til plassene bak.

I dameklassen ble det Karoline Skauen fra Sarpsborg IL som var raskest med tiden 17:31. Sigrun Gjølberg fra Rygge og Ingeborg Dahl fra Ringerike Friidrettsklubb tok andre og tredje plass.

Ryeløpet er ungdomsløpet framfor noe og mange barn og unge løp inn til sine beste tider i løpet på Bygdøy. Sara Magndal og Marcus Dahl-Rismyhr vant klassen guttenes og jenetens klasser for 12-13. Ingvild Brennhovd og Henrik Fjeld fra SK Vidar vant i klassen 14-15. Karoline Skauen vant klassen 16-17 i tillegg til å være raskest i dameklassen, mens Magnus Sedeniussen fra Nittedal IL vant i guttenes klasse.

177 påmelde løpere til årets utgave er et lavere tall enn arrangøren hadde håpet på. Arrangementet følger i rekken av flere store løp i området og flere stemmer for å flytte arrangementet til juni med mindre konkurranse i løpskalenderen.