Du er her

Ungdommenes klatrefest i Grefsenkollen

Heming Harnæss bilde

Legendariske Grefsenkollen er et naturlig valg for Rye bakketempo. Etter å ha testet løypa i klubbmesterskap i et par år kunne SK Rye nå endelig invitere til Region Øst Landeveiscup "Over Oslo".

Jørgen er klar til start Sol, svette, syre, stemning og smil - slik oppsummeres Rye bakketempo. 56 ryttere fullførte den 2,4 km lange løypa med 7% i gjennomsnittlig stigning. "Løypa er hard og det er viktig og kjøre med jevnt trykk", sa Jørgen Bjørndal Ottestad fra Rye før start.
Premieudeling for jenter 13-14, et sterkt felt!
Det ble mange personlige rekorder i dag og dagens aller raskeste var Vegard Stokke fra Frøy som også tok en KOM på Strava. På bilde viser han frem beviset til en gruppe Rye-syklister som nok allerede er i gang med å legge taktikken for å ta tilbake den rekorden.

Bilder av alle deltakerne finnes her og resultatene finner du her.

 

Om Rye Bakketempo: Løypen starter ved Grefsenkollveien ved Akebakkeskogen og mål er på toppen av Grefsenkollen. Løypa er 2,4 km langt og 164 meter opp gir en gjennomsnittlig stigning på 7%, Strava segmentet “Rye klubbmesterskap”. Det gjelder å være både sterk og smart for å kjøre godt her.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese