Du er her

Ritt vs langtur

Stian Petersens bilde
Forum: 

Hei.

Det har gått litt diskusjon i laget pr mail vedrørende ritt vs langtur i helgene.

Derfor ønsker jeg en liten tilbakemelding på om vi skal sykle individuellstart ritt som Askerrunden og Hurdalssjøen Rundt. VI flytter da langturen til lør/søn avhengig av rittdag.

Hva er stemningen for dette?

 

Stian

Runar Brocks bilde

Hei, ser et fint innlegg fra Stian om ritt/langtur i helgene. I følge min kalender er det nå litt over 5 uker igjen til vårt hovedmål Lillehammer Oslo. Det vil si at vi har 5 gode muligheter til å få et godt kjede (mer enn 20 mennesker) til å bli samkjørt og få tillit til hverandre i store hastigheter. Vi øver oss også andre dager i uka, men praksis viser at antallet som møter opp varierer. Jeg regner med at det er lettere for de fleste å stille opp i helgene? Jeg mener at vi trenger disse fem helgene som er igjen til å trene sammen som lag.

Runar Brock

Stian Petersens bilde

Spørsmålet er ikke om vi skal ha langkjøring eller ikke. Sørsmålet er om er om vi kjører disse rittene i helgen i tillegg. Her er det ikke enten eller, men både og...

Stian

Willy Hugo Nordness bilde

Et MEGET godt poeng Runar, tiden fremover nå raser avsted og vi har faktisk folk innom som har kjørt svært lite i rulle.

På den andre siden så er det vel nesten ingenting som gjør deg mere kjøresterk enn

noen "cowboyritt" med full trøkk .. Men igjen så tror jeg at poenget ditt Runar oppveier noe av denne kjørestyken, en rakklete rulle kan knekke selv den beste, så jeg også stemmer for flest mulig gruppeturer, gjerne langturer i helger MED rullekjøring og gjerne med perioder som ligner på rittfart ala den oppkjøringen av Enebakktraseen ..

 

Jeg sitter også med en uggen følese av at kjøres det cowboyritt EN av helgedagene,

så blir oppmøte på felles langtur dagen etter (eller før!!) særdeles dårlig Stian!

Dette blir jo litt XP opplegg, men de er jo umenneskelige da ..... derfor er de best, hehe.

~Fuji~

Stian Petersens bilde

Det er denne dialogen dere får være med på. Det er snakk om 2 ritt. Det ene går på himmelspretten (21.mai) og det andre er jeg noe usikker på men tipper ca 13. juni.

Dvs en helg med lørdag og søndag. Langturene skal jo uansett går rolig og litt mengde må vi da klare.

Stian

André Jonassens bilde

Askerrunden går torsdag 21.5 og vi har planlagt tur - retur Fredrikstad lørdag. Ser ikke at det vil bli noe stort problem for min egen del.

Fellestreningene bør gå forran eventuelle ritt. Slik at ritt blir en ekstra økt for de som ønsker det. Står valget mellom en av to, bør det ikke være noen tvil om at laget skal være førstevalg.

Kristian Hauglums bilde

Langtur Fredrikstad er søndag 21 mai.

Nå er det ikke så mange helger igjen og programmet begrenser seg litt.

Helgen 23/24  Mai Nordmarka rundt eller Langtur Fredrikstad

Helgen 30/31 Mai Randsfjorden rundt

Helgen  6/7  Juni Raumerrittet eller trening

Helgen 13/14 Juni Ritt og / eller trening

 

 

 

Espen Renshusløkkens bilde

Hei Andre jeg er langt på vei enig i at felles treninger med fokus på rullekjøring bør prioriteres. Det tror jeg de fleste er enig i. Når det er sagt bruker jeg feks denne helgen samt bærumsrunden forrige helg på og blåse ut litt, for å komme meg igjen etter sykdom. jeg har merket at det erdet som skal til for at jeg raskere kommer tilbake til mitt vanlige nivå.

håper folk forstår dette, og at jeg ikke prøver å snike meg unna rulle trening, det er noe vi alle trenger!!

 

Mvh

General(snus

 

Hilsen Espen R

www.sykkelgeek.com

Stian Petersens bilde

Jeg har nå endret litt i aktivitetskalenderen.

Jeg la inn Askerrunden 21. mai. Gjorde om treningen tirsdag, slik at vi får storrulletreningen på tirsdag, slik at vi ikke mister samkjøringsøkten.

Si ifra om noe er feil i kalenderen.

HUSK ALLTID Å SJEKKE AKTIVITETSKALENDEREN FØR TRENING.

Stian

Stian